Om Syord

Hvem

Bag Syord.dk står jeg - Grith Jørgensen - en nørdet, gør-det-selv kvinde, som begyndte at sy for nogle år siden.

Hvorfor en side der kan oversætte

Jeg er med i diverse sygrupper på Facebook, hvor spørgsmålet om ord på engelsk, svensk eller tysk af og til dukker op - fagord om syning, som ikke lige er til at oversætte online eller i en ordbog, derfor har jeg nu - som et lille hobby-projekt - lavet denne lille, primitive hjemmeside - som kan oversætte de vanskelige syord.

Hvad kan man på Syord.dk

Aktuelt kan Syord oversætte dansk til engelsk, svensk og tysk (og den anden vej). Jeg tænker, at ordbogen løbende får nye ord med hjælp fra sypigerne i Facebook-grupperne eller andre, som bruger siden.

Ordene er hovedsagligt, de ord vi støder på, når vi f.eks. skal handle sy-ting på E-bay eller på andre udenlandske sider - samt oversætte symønster-vejledninger. (Syord kan desværre ikke oversætte hele sætninger).

På Syord kan du også omregne inches til cm, yards til meter og omvendt. Også meget nyttigt, hvis man handler udenlandsk.

Foreslå nye ord eller andet

Har du forslag til ændringer, ris eller ros - er du meget velkommen til at kontakte mig. Det kan være, at der er noget jeg har glemt at tage højde for eller noget, som ikke er så hensigtsmæssigt... hvad som helst.


GNJ
Facebookgrupper
Hvis man er ny i syning, så er der god hjælp at hente i sygrupperne. Der er altid venlige sypiger / -damer, der svarer på alt ang. syning.
Blogs jeg anbefaler
Syord.dk © 2018 - 2020